Karla Clean oferă servicii specializate de dezinsecție/dezinfecție/deratizare în completarea serviciilor de curățenie, astfel clienții noștri beneficiază de pachet complet de mentenanță a curățeniei pentru toate tipurile de spații(comerciale, rezidențiale sau birouri).

Dezinsecție: Este operațiunea de identificare a zonei infestate și eliminare a insectelor târâtoare și zburătoare din incinte sau din spatiile exterioare prin metode specifice acestei operațiuni folosind echipamente profesionale pentru aceasta operațiune;

Dezinfecție: Este operațiunea de eliminare a virușilor, bacteriilor și a fungilor, prin metode de nebulizare ULV (ceata rece) folosind echipamente speciale pentru astfel de operațiuni.

Deratizare: Este operațiunea de eliminare a rozătoarelor prin plasarea de stații de intoxicare cu raticide, astfel rozătoarele vor fi eliminate într-un timp relativ scurt.
Serviciile de dezinsecție/dezinfecție/deratizare sunt personalizate pentru fiecare locație în parte și se efectuează doar la solicitare din partea Beneficiarilor.
Substanțele folosite în aceste operațiuni sunt avizate de către Ministerul Sănătății iar operatorii noștri respecta cu strictețe normele de protecție atât pentru persoane cât și pentru mediul înconjurător.