Servicii Curatenie Constanta

DESPRE FIRMA DE CURATENIE

KARLA CLEAN firma de curatenie din Constanta,va ofera servicii profesionale de curatenie pentru orice tip de spatii comerciale, industriale sau rezidentiale, punand in slujba clientilor nostri aparatura moderna, tehnologie de ultima generatie, personal atent selectionat.


Oferim detergenti profesionali de cea mai buna calitate, toate acestea asigurand o imagine deosebita a sediului, a punctului de lucru, sau a resedintei dumneavoastra.

DE CE KARLA CLEAN ?

Solutii profesionale, implicare 100%
In functie de nevoile si de cerintele dumneavoastra, KARLA CLEAN va pune la dispozitie pachete personalizate pentru curatenie generala sau pentru intretinerea curateniei cu personal profesionist.

Solutiile oferite de noi se adapteaza cu succes fiecarei companii prin implemenarea unor planuri de lucru dedicate.

Prin implicarea si atentia noastra la detalii,incercam sa oferim clientilor nostri servicii de curatenie la cele mai inalte standarde de calitate.

Intrebari Frecvente

  • Curatenia generala, se efectueaza in general la perioade mai mari de timp si presupune curatarea fiecarui coltisor si a fiecarei suprafete a spatiului ce necesita curatat,inclusiv mutarea mobilierului ce poate fi deplasat.
  • Curatenia de intretinere,se efectueaza periodic si presupune aceleasi operatiuni de la curatenia generala doar ca anumite etape,cum ar fi curatarea suprafetelor vitrate,mutarea mobilierului se vor efectua treptat pe parcursul mai multor vizite.
  • Suprafata spatiului influenteaza intr-o foarte mica masura costul abonamentului.Ceea ce conteaza pentru noi sunt cerintele si imperativele beneficiarilor,astfel vom lua in calcul necesarul de resurse umane,de echipamente si timpul alocat opertiunilor.
  • O societate comerciala care are angajati cu acte in regula nu se poate compara din punct de vedere al pretului cu munca la negru.O societate comerciala plateste taxe si impozite.Va putem oferi cateva argumente care speram sa va determine sa alegeti o firma de curatenie:
  • Personalul unei firme de curatenie este atent selectat si verificat precum si suficient de motivat financiar pentru munca prestata,astfel va avea tot interesul sa fie atent si constiincios la locul de munca.
  • Experienta unei firme de curatenie este importanta intrucat produsele si echipamentele folosite duc la sporirea calitatii si eficientizarea timpului de executie a operatiunilor de curatenie.
  • O echipa formata din doi sau mai multi operatori de curatenie,instuiti si atent supravegheati de catre un coordonator,in functie de particularitatile spatiului ce necesita curatat.
  • In general,societatea noastra pune la dispozitia beneficiarilor echipamente profesionale si detergenti profesionali precum si consumabilele necesare activitatii de curatenie.

Pentru alte intrebari, te rugam foloseste formularul de contact . Contact

Ce spun clientii

Noi avem un hotel, in fiecare vara ne folosim de serviciile de curatenie in Constanta ale celor de la Karla Clean. Responsabili.
Geta Dumitru
Hotel Jun
Foarte multumita, Profesionalism si servicii de calitate. multumim si speram sa avem o colaborare frumoasa in continuare
Briana Diana
Client
O echipa unita care isi face treaba in mod eficient si profesionalist. Recomand cu cea mai mare incredere!
Mănăilă Andreea Cristina
Client
O echipa de profesioniști!!!
Dan Revici
Client